Misteriozna saobraćajna nesrećagodosila se u subotu 20.1.2024. godine u Bihaću u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila marke Audi S5 i VW Tiguan.

U nesreći na sreću nema povrijeđenih osoba a na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta. Kako nezvanično saznajemo, vozač skupocjenog Audi-ja upravljao je vozilom neprilagođenom brzimo i zabio se u putničko motorno vozilo. Za volanom je bio sin od policajca.

Iz MUP-a USK su kratko objavili da se na području Bihaća na današnji dan dogodile tri saobraćajne nesreće sa materijalnom štetom piše Crna-Hronika.

Redakciji portala Crna-Hronika javio se i 19-godišnji Armen Prošić koji je bio za volanom skupocjenog automobila marke Audi S5 koji tvrdi da nije kriv za nesreću.

Taj “gelipter” sam ja. Armen Prošić koji radi na benzinskoj pumpi. To što sam do sad šutio ne znači da šutim jer sam kriv, već naprotiv. Taj momak koji je stavio ovaj tekst samo pokazuje svoj strah jer vrlo dobro zna šta je uradio. ODUZEO PRAVO PRVENSTVA.

Druga stvar zašto se nisam oglašavao je ta što će policija odraditi svoj posao, a pošto sam prozvan da nešto zataškavam to će onda biti predano i sudskoj policiji.

I još nesto, to što on piše ”kola mesa”. Ne znam kako bi vaši roditelji reagirali kad bi neko izjavio djetetu da će ga ubiti pistoljem pred policijom?  I to smo prešutali. Otac od vozača Tiguana je pred policijskim službenikom rekao: “Odoh sad po pištolj, ubit ću vas”.

Bio je u alkoholiziranom stanju, napuhao je 1,5 promila. I umjesto da prenoći u policiji, njega puste da se nakon 20 minuta vrati na mjesto nesreće. Meni i policajcu prijetio, ometao rad i opet na slobodi.

U svakom slučaju postoje dvije strane, kao i u ovom našem. Samo što sam ja malo staloženija osoba, dosta prizemnija pa sam sačekao da vidimo šta će se desiti od strane policije ali vidim da je ovo uzelo maha i da je momak uzeo sebi za pravo da javno kleveće i dodaje još svašta u moj karakter i karakter mojih roditelja.

Ako vas mnoge zanima od kud meni auto jer vidim da ste se zbog toga najvise zakačili
To je auto mojih roditelja. Ako vas zanima od kud njima pare. Pa eto kad dođe ljeto možete s njim pod ruku raditi od pola 7 ujutro pa do navecer do 00:00h Možda i vi tad ostvarite nešto.

A s druge strane ne vidite da taj dotični momak voza auto od 30/40 hiljada maraka. Ali ne vi ste vidjeli ovdje samo Audi, nažalost. Naš je narod takav. Da na prvu reagira i linčuje.

Na automobilu marke Audi S5 napravljena je totalna šteta. Oštećen je motor, 12 airbagova. Od auta nije ostalo ništa.

A što se tče toksikološkog nalaza, bilo je 0.00 i to je naravno dostupno. – izjavio je za portal Crna-Hronika Armen Prošić.

Misteriozna nesreća u Bihaću: Nakon vozača Audija, oglasio se i vozač VW Tiguana (FOTO)

(crna-hronika.info)