Patricia Clark je 1983. godine dobila svoje drugo dijete… i to ne bilo kakvo. Njen mali Kevin Robert bio je težak čak 7,3 kg. Te godine je bio prava senzacija u vijestima, neki lokalni mediji kažu da je upravo on najveća beba ikad rođena u New Jerseyu.

Kevin je već s 12 godina bio visok 170 centimetara, a samo nekoliko godina kasnije 195 centimetara. Danas ima 37 godina, visok je 205 cm i ima 136 kg. Pogledajte kako ogromna beba danas izgleda.VIDEO: Psi su mu ušli u kavez s lavom, a onda se dogodilo nešto neočekivano

Puštanje pasa u nastambu s lavovima ne zvuči baš kao pametna ideja, zar ne? Međutim, upravo to se dogodilo u Greater Wynnewood parku za egzotične životinje u SAD-u.

Glavni likovi ove priče su jazavčar Abby i lav Bonedigger. Naime, čini se da psi nisu samo čovjekov najbolji prijatelj. Abby se voli družiti i s drugim životinjama, koliko god one strašno izgledale.

Abbyjevim vlasnicima je njihov prvi susret bio najstrašniji, no začudili su se kad su vidjeli što se događa. Jazavčar se sprijateljio s lavom, a kasnije je drugog jazavčara uvjerio da Bonedigger uopće nije strašan.

Bonedigger i njegovi mali prijatelji se vole zajedno igrati, jesti i međusobno lizati. Pogledajte kako to izgleda kada psi uđu u nastambu s odraslim lavom.VIDEO Vozač autobusa je tijekom vožnje ustao i počeo pjevati, kraj će vas svejedno nasmijati
Ovaj vozač autobusa je tijekom vožnje ustao sa svog sjedala te počeo pjevati, i to okrenut prema putnicima!

Zvuči opasno, zar ne?

Nećete vjerovati svojim očima kad budete gledali ovaj video, no jedna stvar će vas na kraju svejedno nasmijati

Pogledajte što se dogodilo:20 ljudi koji su zaposlili katastrofalne radnike pa kasnije plakali od muke

Kada nešto radite prvi put, za očekivati je da ćete u nečemu pogriješiti. Nije to ništa loše, no loše je kada vam se to dogodi nakon nekoliko godina radnog iskustva.

Postoje radnici koje nije briga kako će obaviti svoj dio posla, a čini se da su upravo njih angažirali ovi ljudi.

Kasnije su se kajali, ali hej, na internetu bi bilo puno manje smiješnih slika da nema ovakvih ljudi, zar ne?(Lajk.hr)