Dečko Katarine Živković više nije tajna

Dečko Katarine Živković godinama je bio misterija za javnost, jer pevačica nikada nije želela da govori o svom ljubavnom životu. Međutim, Kaća je nedavno otkrila da je srećna i zaljubljena već neko vreme.

– Zaljubljena sam i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca, za kog slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor. Od njega sam dosta učila i učim još, tako da sam jako srećna što ga imam – rekla je nedavno Katarina za koju se šuška da je u drugom stanju.

Pevačicine komšije nisu upućene u to da li je Kaća trudna, jer je, kako kažu, ne viđaju baš često.

– Ona verovatno noću radi, pa danju spava i zbog toga spusti roletne da je ne budi svetlost. Težak je to posao kada ti se poremeti bioritam jer ne vidiš “belog dana”. Nedavno sam je videla, mnogo je mršava. Lepo izgleda ali je nekako mnogo kilograma izgubila. Kažu da ima dečka i da dolaze kod nje uglavnom uveče. To su mi rekle ćerke, ali ja nisam videla, kaže komšinica Dana.

Dečko Katarine Živković u poslednje vreme sve češće dolazi kod nje, tvrde druge komšije.

– Ranije smo ga retko viđali, ali poslednjih pola godine možda sve češće. Uglavnom dođe uveče, parkira se u blizini pa ostane često do jutra. Preko dana ni nju ne viđamo, tako da ni on ne dolazi. Deluje da je malo stariji od nje, krupan je i dobro građen. Kada prođe ulicom iza njega ostane oblak parfema, kaže mladić koji radi u obližnoj pekari.

svet-scandal.rs