U većini ruralnih dijelova Ruminije, nije neuobičajeno pronaći divlje konje koji su vezani lancima. Na taj način pojedini okrutni ljudi ih onemogućavaju da se vrate i pobjegnu u divljinu.

Ovidiu, veterinar koji radi sa međunarodnom organizacijom za zaštitu životinja ‘Four Paws’, pronašao je jednog konja koji je godinama bio vezan lancima.

Odmah je oslobodio bespomoćno stvorenje, te se jako iznenadio kada je vidio zahvalnost koju mu je pružio konj, piše ludodobola.

Pogledajte ovaj jako emotivni video:VIC DANA: Preljuba

Kaže žena mužu:
– Dragi, idem u teretanu.
– Dobro, draga.

Drugog dana kaže žena mužu:
– Dragi, idem na aerobik.

– Dobro, draga.
Trećeg dana kaže žena mužu:

– Dragi, idem na jahanje.

– Znam, draga, konj je zvao već tri puta.

15 životinja s unikatnim “nedostacima” koji ih čine posebnima
Foto: Reddit

Zanimljivo je vidjeti različitosti i unikatna obilježja kod ljudi, no kod životinja znaju biti još čudnije. Jeste li ikad vidjeli psa koji na uhu ima mrlje koje izgledaju kao pseće lice? A guske s frizurama?

U nastavku ćete vidjeti 15 jako zanimljivih primjera!

Pas s jednom “debelom obrvom”Gorila sa svijetlim prstima koji izgledaju kao da su ljudskiPas s repićem na čelu“Kad je Ellie bila mačić, bila je gotovo skroz crna. Zbog vitiliga je posljednjih godina izgubila svoju crnu boju.”Pas s neobičnim licemPtica s najčudnijim krilima ikadDivovska raža roze bojeTamna jedinka kukuvije drijemavice, pojavljuje se jednom u 100 tisuća slučajevaGotovo je nemoguće prestati gledati u njene oči…Guske s elegantnim frizuramaGotovo je potpuno slijepa, no oči joj izgledaju zaista posebno…Jeste li ikad vidjeli ovakvog magarca?Ovaj pas na svom uhu ima istetovirano pseće lice.Pačić sa šubarom?!Ovaj mačić ispod nosa ima mrlju koja izgleda kao crna mačka koja leži(lajk.hr)