Simbolično na rođendan našeg Bišća u rad smo pustili novi digitalni led semafor na stadionu Pod borićima.

Riječ je o semaforu, konstrukcije 4×3, led panela renomirane firme Belgrand, koja se bavi prodajom i ugradnjom led panel i displeja.

Želimo se zahvaliti našim prijateljima, koji su nam pomogli u realizacije led semafora na stadionu, a to su: GRAD BIHAĆ – Gradonačelnik Elvedin Sedić, Gradsko vijeće grada Bihaća, JKP Komrad Bihać, Behić Sanny boy d.o.o. Bihać,HC ing d.o.o. Bihać, JP “Vodovod” d.o.o. Bihać, gospodin Adnan Mekić, Kovane Ograde Dado Duranovic, Vatrogasna jedinica i Civilna zaštita grada Bihaća,Nihad Hadžiabdić, kao i našim vjernim navijačima koji su uvijek uz naše Jedinstvo.

𝗩𝗔𝗭̌𝗡𝗔 𝗡𝗔𝗣𝗢𝗠𝗘𝗡𝗔

Kako je na žalost došlo do pogrešnih tumačenja, a iz razloga poznatih onima koji se bave time, u najboljem interesu svih koji vole NK Jedinstvo Bihać, želimo pojasniti situaciju oko objave da je novi semafor na stadionu “Pod Borićima” u funkciji.

Obzirom da se u vrijeme nastanka fotografija radilo na testiranju semafora, postavljani su razni rezultati, što je vidljivo iz naknadno postavljenih fotografija, a radi samo preglednosti postavljena je jedna fotografija.
Dakle, radilo se o testiranju, nikako o predviđanju rezultata protiv naših sportskih prijatelja HŠK Zrinjski Mostar.

Naše goste izuzetno cijenimo i poštujemo, te znamo njihovu vrijednost, kako na tržištu tako i u samom takmičenju. Svakako, želja za pozitivnim rezultatom postoji.

SVI POD BORIĆE, SVI NA KUP !🔴

(Nkj.ba)