Na društvenoj mreži objavio je nekoliko videa i pokazao svojim pratiteljima kako izgleda život na jednoj od najhladnijih točaka na Zemlji.

U jednom od videa snimio se kako je na Antarktici pokušao natočiti piće iz limenke, no iznenadilo ga što se potom dogodilo. Dok je okrenuo limenku kako bi pretočio piće u čašu, tekućina se smrznula, a limenka je ostala u zraku povezana sa zamrznutim pićem. U opisu objave napisao je kako je u tom trenutku na Južnom polu bilo -64 stupnjeva.

Mnogi su ga u komentarima pisali kako mu uopće i mobitel radi s obzirom na hladnoću, no objasnio je da mu se uređaj gasi svake minute. U jednom od ranijih videa Jeff je pokazao da na ovako niskim temperaturama nosi nekoliko slojeva odjeće – obavezno stavlja i kapu, kapuljaču, šal i jako debele rukavice. U trenutku kad se snimao, temperatura na Antarktici je bila -73 stupnja.

Pratitelji mu u komentarima pišu da je doista hrabro snimati se na ovakvoj hladnoći. Jeffove snimke na TikToku su skupile milijune pregleda.

Naime, prije 13 godina na Antarktici je izmjerena temperatura -93.2 °C, što je zasada najniža izmjerena temperatura u prirodi na Zemlje.

@thejeffcapps Trying to enjoy a soda at -64°C back in March #southpole #antarctica #antarctic #frozen #winteriscoming ♬ original sound – thejeffcapps

(novi.ba)