Ovakvo iskustvo se ne zaboravlja!

Kada se Dejd Keravej porađala, njena 12-ogodišnja kćerka je prisustvovala tom događaju. Kćerka Džejsi je bila oduševljena, nije željela da propusti momenat rođenja njenog brata.

Međutim, tokom porođaja, ljekar je zamolio Džejsi da uradio nešto što niko od njih nije očekivao!

Ove nevjerovatne fotografije rođenja su obišle cijeli svijet!

Iako je bila potpuno nespremna i iznenađena, Džejsi je zahvalila ljekaru na ovoj prilici. Ove momente neće zaboraviti nikada u životu!

Ljekar joj je povjerio veliku odgovornost. Trebalo je da pomogne njenom malom bratu da izađe iz maminog stomaka. Osjetila se kao mali doktor, bila je vrlo uzbuđena.Porođaj je trajao dugo. Anestezija nije djelovala kako treba, pa je majka bila u velikim bolovima. Međutim, prisustvo njene kćerke joj je pomoglo da prebrodi sve kako treba.

Ubrzo se rodio mali Kejson Keravej. Džejsi je bila presrećna što je pomogla da se njen brat rodi.

Iz cijelog svijeta, primila je čestitke zbog onog što je uradila. Međutim, mnogi ljudi su kritikovali majku i ljekara, smatrajući da je Džejsi suviše mlada da bi prošla kroz ovako traumatično iskustvo.

U intervjuu za jednu TV emisiju, Džejsi je izjavila kako je veoma srećna, kao i da joj taj momenat mnogo znači.

Inače, ona je oduvijek maštala o tome da bude veterinar. Međutim, nakon ovog iskustva, razmišlja o tome da postane babica.Srećom, na kraju se sve lijepo završilo!

Džejsi i njenog malenog brata veže posebna veza.

Podijelite ovu priču sa prijateljima na facebook-u.

Izvor: likemag.com