Draga Dijana!

Nemojte se iznenaditi što Vam znam ime. Pre svega, želim da kažem da o ovom pismu moj suprug nema predstavu, i ništa ne zna.

Sve je jednostavno: par slučajno neizbrisanih poruka u telefonu, čudni pozive usred noći, njegova hitna neplanirana poslovna putovanja – i ja sve znam o Vašem romanu. Osim toga, moram da kažem, veoma je zanimljivo, već treći mesec pratiti razvoj patetičnih dešavanja u Vašoj sapunici. Nemojte misliti, ne pišem Vam zbog ljubomore ili ljutnje, ne, naprotiv. Jednostavno, Vaša „Kasandra“, postala je toliko dosadna, monotona i jednolika, da sam rešila da Vam dam nekoliko saveta. Teško je posmatrati kako su Vaši odnosi postali monotoni. Nadam se da moji saveti mogu dodati Vašem romanu malo svežine i živosti.

Kao prvo, ne mogu, a da ne priznam, da ste pametnica i vrednica. Izabrali ste pravu taktiku, jer je moj muž toliko lenj i konzervativan, da se sam nikad ne bi odlučio da me vara. Ali, Vaša upornost, istrajnost i opsesija, napravili su čudo.

Samo, odmah želim da Vas upozorim da SMS-porukama tipa: „Želiš li sa mnom u bioskop posle posla“, „Mogli bismo da prošetamo sutra malo po parku“ nećete moći da uhvatite bika za rogove. Moj suprug je veoma zauzet čovek, onda, bolje odmah kupite karte za bioskop, odnosno preuzmite inicijativu u svoje ruke, ili ništa od posla.

Usput, znajući napamet karakter mog supruga, kladim se: ne loži se na dirljivo- detinjaste poruke: „Ne mogu živeti bez tebe“, „Moj život bez tebe nema smisla“, „Želim te svaku sekundu“. Zar niste tako pametna žena da ne razumete da to nema smisla. Jer niste nijednom dobili odgovor na slične patetične poruke, a to je znak za uzbunu da treba da menjate tehniku.

Kao drugo, Vaše šanse su, za sada, ravne nuli, zato što ste farbana plavuša, duge kose. Da, ja sam pažljivo proučila Vaš profil i na društvenim mrežama, to bar nije bilo teško, jer poznajem sve koje moj suprug dodaje za prijatelje. Usudiću se da Vas razočaram, ali jednu takvu plavušu, on već ima. Ona vam i piše ovo pismo.

A muškarcima je potrebna različitost. Poznajući, kao svojih pet prstiju, ukuse svog supruga, mogu reći da mu se sviđaju crvenokose žene, bujnih grudi. Zbog toga ćete, verovatno, morati posetiti salon estetske hirurgije, i nositi štikle, ne manje od 13 cantimetara. Onda ćete, barem, imati nadu. Da, još! Takvi muškarci kao moj (a sigurna sam, i Vaš) voljeni, toliko su monogamni, da će se odlučiti varati ženu jedino sa prostitutkom, zbog ispunjenja svojih potajnih želja.

Nadam se Dijana, da umete čitati između redova. Bila bih Vam zahvalna da svojim prisustvom ne ometate mir i spokoj našeg porodičnog života. Inače, sve vaše sentimentalne SMS poruke dospeće određenom godpodinu Nikoli, koji je saglasno Vašem profilu, Vaš zakoniti suprug. Ne verujem da će on biti oduševljen.

Uzdam se u Vaš zdrav razum da ne bih morala pribeći ovim ekstremnim merama.

I još nešto. Ako će vam, ipak, biti potrebna moja pomoć u pokušaju preotimanja mog supruga, uvek ću Vam biti na usluzi. Kontaktirajte me u bilo koje vreme, uvek se možete osloniti na mene. Kao žena, potpuno Vas razumem. Uvek sam spremna odgovoriti na bilo koje Vaše pitanje i dati vam koristan savet.

Sa poštovanjem, Tamara, supruga Vašeg ljubavnika.

Ako ste mislili da ste na putu vidjeli sve, pogledajte ovo..
Postoji mnogo stvari s kojima možete da se suočite na autoputu – zastoj, nevrijeme, loši vozači… Ipak, slijetanje aviona definitivno je nešto što niko ne očekuje.

Vozači koji su se u srijedu zatekli na autoputu na Long Ajlendu u Njujorku, bili su zapanjeni kada su shvatili da mali avion izvodi prinudno slijetanje direktno ispred njihovih automobila.

Nakon uspješnog slijetanja na put, avion se povukao u stranu kako ne bi dalje ometao saobraćaj.20 zanimljivih slika koje pokazuju skrivenu stranu svakodnevnih predmeta
Jeste li uopće svjesni koliko zanimljivih stvari ne vidimo jer su skrivene od naših očiju? Ponekad trebamo pogledati i unutrašnjost stvari kako bismo otkrili zanimljive detalje…

CvijećeHarmonikaUnutarnji dio gitareKugle za kuglanjeKutija s maramicamaKovanicaLoptice za golfStol iz IkeeStol za biljarZračni madracBankovna karticaBočica s pjenom za brijanjeKaktusPožarni alarmBankomatOsinjakŠkoljka s biserimaVrata bankovnog trezoraAutomat s pićem (onaj iz fast food restorana)Kora cimeta(lajk.hr)