“Mislila sam da netko nije obraćao pažnju i da me udario biciklom ili nečim”, rekla je nesretna žena.

Žena na Aljasci šetala je svog psa kada je los nasrnuo na nju s leđa i udario je nogom u glavu. Šokantan susret kamerom je snimio slučajni prolaznik koji se vozio u blizini.

Tracy Hansen izvela je svog psa Gunnera u šetnju triput dnevno prošlog četvrtka kada je osjetila da joj je nešto udarilo u glavu i bila je srušena na tlo, prema KTUU, podružnici NBC-a.

Nije ni slutila…

“Mislila sam da netko nije obraćao pažnju i da me udario biciklom ili nečim”, rekla je Hansen postaji. “Stavila sam ruke na glavu i rekla, ‘krvarim’.”

Kad je Hansen sjela, shvatila je da ju je pljusnuo los – vjerojatno isti los pokraj kojeg je prošla ranije u šetnji.

Pitala se je li to bio los ko kraj kojeg je prošla, ali nije ni slutila da će se ovako nešto dogoditi.

Na svu sreću, dobro je prošla

Kate Timmons, također iz Anchoragea, vozila se sa svojom obitelji kada je vidjela losa kako juri na Hansen. “O Bože, momci, ovaj los lovi ovu osobu”, može se čuti Timmons kako govori u videu prije nego što je viknula Hansenu: “Pazi!”

Timmons je rekla da se njezin suprug zaustavio i da su požurili pomoći Hansen, koja je krvarila i trebala joj je liječnička pomoć. Hansen je rekla za KTUU da joj je rana sanirana i da se još uvijek oporavlja od modrica, ali se vratila svojim svakodnevnim šetnjama s Gunnerom.(klik.hr)