‘Rođena majka je ne bi prepoznala’, glasio je jedan od komentara ispod njene fotografije iz mlađih dana.

Srpski pjevač Peđa Jovanović koji je nedavno rasprodao tri koncerta u Lisinskom pomirio se sa suprugom Anom s kojom se na neko vrijeme razišao zbog problema s alkoholizmom. Srećom, od tog se poroka uspješno izliječio te su sa svojih troje djece ipak nastavili zajednički život, a do službenog razvoda nije došlo.

Peđa i Ana Jovanović
Instagram 

Ana se ne eksponira u javnosti i medijima, ali je na društvenim mrežama veoma popularna te s mnogobrojnim pratiteljima voli dijeliti i najintimnije trenutke svog privatnog života, kao i s luksuznih putovanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Jovanovic (@anajovanovic1)

Zbog njenog neodoljivog i atraktivnog izgleda mnogi je smatraju i najljepšom Srpkinjom, no malotko zna kako je nekada izgledala.

Naime, na društvenoj mreži X isplivala je njena fotografija iz mlađih dana na kojoj je, po mišljenju koristika spomenute platforme, potpuno neprepoznatljiva.

Iako Ana danas izgleda bolje nego ikada, mnogi komentiraju da je estetskim korekcijama promijenila osobni opis, te su se komentari na račun njenog fizičkog izgleda samo nizali.

‘Što je napravila od sebe?’, ‘Majka rođena je ne bi prepoznala‘, ‘Kakva transformacija’, ‘Ma žena puca’, samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Ana je nedavno ogolila dušu o pomirenju s popularnim pjevačem i činjenici da su braku dali drugu priliku.

‘Svatko ima svoju priču i nismo svi u istoj situaciji. Mogu pisati samo u svoje ime. Naš odnos je sada neusporedivo jači, kvalitetniji i njegujemo ga više nego ikada. Mi smo prošli sve ono najgore što jedan par može proći i to nas je samo ojačalo. Često u razgovoru s prijateljicom kažem da bih baš sve isto da mogu vratiti vrijeme jer su sve to lekcije koje su nas naučile mnogim stvarima i bez kojih naš odnos sad ne bi bio ni približno ovakav kakav je’, istaknula je.

Inače, Ana je u veljači ove godine otkrila i da ju je pjevač zaprosio poslije svega 12 dana poznanstva.

(scena.story.hr)