Već ste u ovom članku mogli shvatiti da roditeljima karantena s malom djecom nije nimalo jednostavno iskustvo. Ni inače nije lako biti roditelj, no dosađivanje kod kuće zbog pandemije koronavirusa učinila je sve još 100 puta gorim.

Ovi roditelji su odlučili podijeliti najsmješnije probleme s djecom koje su doživjeli u zadnjih nekoliko tjedana. Pripremiti se na glasno smijanje. 🙂

17. dan karantene: Trogodišnjak pokušava očistiti kahlicu četkicom za zube.Kada djeca pokušaju sama sebi napraviti doručak…“Moj sin je našao ‘neke naljepnice’ pa ih zalijepio po pločicama u kupaonici.”Trogodišnjakinja je bacila igračku na TV, evo zbog čega mama i tata sad ne mogu gledati televiziju.Djeca su dobila zadatak rekreirati umjetničku sliku pa je mama pretvorila sina u Fridu Kahlo. Tek kasnije su shvatili da je zadatak bio nacrtati nešto.Dijete je malo vježbalo abecedu…Djeca su roditeljima napisala da bi htjela donositi neke odluke u kući: “Na primjer: kontrola vremena kad moramo ići na spavanje, koliko dugo traje šetnja, kada smijemo gledati TV. Ako ovo ne potpišete, objavljujemo rat.”Nakon ovoga su ga morali ošišati.“Naša klinka se svojim autićem zabila u solarnu rasvjetu, izašla iz vozila i pobjegla s mjesta zl.0čina.”Dječačić je mami gurao prstiće u oko.Htjela se malo okupati…“Naš 4-godišnji sinčić je ponovno sastavio tipkovnicu nakon čišćenja. Vidite li u čemu je problem?”Dječak je htio “frizuru za odrasle”.“Morali smo razbiti WC školjku da vidimo što je zablokiralo odvod. Naše dijete je bacilo svoju igračkicu u WC i pustilo vodu.”“Rekle su da će se samo malo igrati ispred kuće.”(lajk.hr)