Piše: Biscani.net

U osmom kolu Prve lige BiH, ekipa Ženskog rukometnog kluba (ŽRK) Bihać doživjela je poraz. Utakmica je započela s rezultatom od 18-10 u korist domaćina, Rukometnog kluba Turbina Jablanica, a naša ekipa se suočila s osam promašenih sedmeraca u prvom dijelu utakmice, a do kraja utakmice ukupno 11 promašenih. Tehničke greške i promašaji zicera narušili su našu igru, što je rezultiralo katastrofalnim ishodom.

Posebno neobičan potez domaćina bio je oduzimanje ljepila za igru na početku utakmice, s obećanjem da će ga vratiti na kraju. Takav pristup iznenadio je naš tim, dodatno otežavajući već izazovnu situaciju.

Na kraju utakmice, vidno uzrujan trener nije mnogo govorio, osim što je stao iza svojih igračica, preuzevši svu odgovornost za poraz na sebe. Unatoč teškom porazu, naše igračice imaju priliku za povrat u sljedećem susretu protiv Iskre iz Stolca.

Derbi protiv Iskre iz Stolca zakazan je za narednu subotu, pružajući našem timu priliku da ispravi greške iz ove utakmice. Pozivamo sve navijače da dođu i podrže naše cure, jer im je podrška i svaka pomoć dobrodošla. Također, važno je napomenuti da sav prihod od ulaznica ide za našu Lejlu.

Vaša podrška je ključna!