LeJuan James je popularni youtuber koji je postao popularan radi svog humora i strasti koju unosi u svoje videe. Prije nego što je postao poznat, niko nije znao ko je on. Da nije bilo njegovih roditelja, njega danas ne bi bilo ovdje. Oni su u braku 33 godine, a on kaže kako im duguje sve u životu.

Tokom života, njegovi roditelji su sve žrtvovali za njegovu braću i sestre kako bi imali stvari koje oni nisu imali dok su odrastali. Nakon desetljeća teškog rada, LeJuan je isplanirao iznenađenje za svoje roditelje.

Prije nego što je postao youtuber, njegovi roditelji su radili ekstremno teške poslove. Preselili su se iz Puerto Rica u SAD. Njegova majka je bila čistačica u Disney Worldu preko dana, a navečer i u toku noći radila je u prodavnici koja radi 24/7. Njegov tata je bio domar koji je također radio u smjenama u Burger Kingu i često je radio u toku noći.Oboje su radili pune smjene da bi izdržali svoju porodicu. Iako LeJuan nije često govorio svjojim roditeljima, bio je zahvalan za njihovo žrtvovanje. Nakon više godina, kada je izgradio svoju karijeru, bio je u mogućnosti da svoj san iz djetinstva pretvori u stvarnost. Čitav život je maštao o tome da svojim roditeljima jednog dana kupi kuću.

Konačno je to i uspio. Stavio im je poveze preko očiju i odveo ih do tog mjesta. U videu njegovi roditelji su zbunjeni jer ne znaju šta se dešava. Kada su skinuli poveze, pomislili su da je on kupio novu kuću za sebe, a potom su shvatili da je to poklon za njih. To je jako emotivan trenutak koji sigurno neće nikada zaboraviti.LeJuan nije mogao zaustaviti suze koje su tekle niz njegovo lice.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

(virealno.com)