Već nebrojeno puta mačke su dokazale koliko mogu biti ‘bezobrazne’, na taj način zarađujući lošu reputaciju među vlasnicima kućnih ljubimaca.

Sljedeći video to samo dodatno dokazuje…

Kada je jedan čovjek vidio malu mačku koja je zaglavila u rupi u zemlji, odlučio je naći ljestve i sići dole lično da bi iz smrtonosne zamke spasio jadnu životinju.

Međutim, čim je sišao dole, mačka je uradila nešto što je nasmijalo njegove prijatelje, kao i sve one koji su pogledali video na internetu.

Kakav gubitak vremena i truda…Htjela je da nahrani svoje malu bebu, ali ono što je uradio njen pas nasmijalo je MILIONE (VIDEO)Svi znamo da bebe i psi mogu donijeti mnogo zabave i smijeha u kuću, a u to se svakako najbolje uvjerila porodica Diaz-Giovanini iz Utaha u Sjedinjenim Američkim Državama.

Mama Andrea htjela je hranom ‘nagraditi’ svog 9-mjesečnog sina Sama, te je željela da čuje riječ ‘mama’ iz njegovih usta.

Međutim, ono što svakako nije očekivala je da će tu riječ čuti od svog psa!

Cijela stvar postaje još smješnija kada beba shvati da joj pas pokušava preoteti svu slavu…

Pogledajte ovaj kratki i urnebesni video:Njegova vlasnica se iznenada srušila na pod. Ono što joj je u nastavku uradio ovaj pas, ostavilo je cijelu dvoranu bez teksta!

Zvijezde popularnog TV šoua ‘Italy’s Got Talent’ Lusy Imbergerova i njen pas Deril, svojim nevjerovatnim performansom zapanjili su cijelu dvoranu na najvećoj svjetskoj izložbi pasa.

Njegova vlasnica Lucy pretvarala se da je pogođena iz puške, te se iznenada srušila na pod. Njen pas Deril odmah joj je pritrčao u pomoć, te svojim šapama stiskao po njenim grudima, a onda joj je pružio i umjetno disanje!

Pogledajte ovaj nevjerovatni video:Izvor: ludodobola