Čovjek uvijek nađe povod da se na nešto žali, pogotovo kada je u pitanju posao.

Eto, ove godine kolektivni bijes izazvao je Praznik rada jer se usudio pasti na nedjelju, ali ima tako trenutaka kada ipak treba osjetiti i zahvalnost što se bavimo uredskim poslom ili već nečim tome sličnim što od nas ne traži da iz dana u dan riskiramo glave.

Potvrdila nam je to i sljedeća snimka objavljena na TikToku koja je skupila više od deset milijuna pregleda, a koja je posvjedočila tome da ne može baš svatko biti građevinski radnik.

Da, nije baš za svakoga stajanje na improviziranoj skeli na pedesetak metara visine, pa i unatoč kakvom-takvom osiguranju.

“Koljena su mi klecala dok sam ovo gledao”; “Ma nema tog novca na ovom svijetu koji bi me primamio da se ovim bavim”; “Uhvatila me vrtoglavica od samog gledanja videa”; “Hvala na ovome, dobio sam napad panike”; “Doslovno sam se mučio s disanjem dok sam ovo gledao, imam osjećaj da mi je duša napustila tijelo.”

To su tek neki od komentara koje smo pronašli podno zapisa, a za kraj nam preostaje još jedino da vas upozorimo da ne gledate ako se bojite visina.

@kamil__797

Buda menim iwim allah allah iwleyirem

♬ оригинальный звук – wahbazov_797(net.hr)