Medvjed je upao na njihovo vjenčanje kako bi se najeo ukusnih deserata posluženih gostima. Urnebena priča postala je viralna i dijeljena diljem interneta.

Dok svakodnevno pretražujemo internet, često naiđemo na mnogo urnebesnih događaja sa svih strana svijeta. Ti često izmame osmijeh na naše lice i natjeraju nas da se čudimo čudnoj situaciji i kako se zapravo dogodila. Nedavno se jedna takva priča iz Kolorada, SAD, pojavila online i izazvala smijeh. Par je odlučio vezati čvor na veličanstvenoj ceremoniji u Koloradu, što zvuči kao uobičajena pojava u bilo kojem gradu. Međutim, par i njihovo vjenčanje završili su u vijestima jer je medvjed upao na njihovo vjenčanje kako bi se najeo ukusnih deserata posluženih gostima.

Cailyn McRossie-Martinez i Brandon Martinez vjenčali su se ljeti uz prisustvo obitelji i prijatelja. Tijekom njihove ceremonije dogodilo se mnogo neočekivanih događaja, uključujući neočekivano jako kišno nevrijeme koje je natopilo sve goste. Međutim, par je doživio pravi šok kada su vidjeli da je medvjed zapravo ušao u šator i proždire deserete. Na fotografijama se moglo vidjeti dlakavo biće kako mirno uživa u desertima. “Onda je medvjed pojeo našu stol s desertima”, napisala je Cailyn u objavi na Facebooku.

Pogledajte: