Naš  biciklista, vozač BK Bihać, Muhamed Liha, pozvan je u UCI kamp, ovaj put organizovan u Ateni-Grčka, da pod okriljem Svjetske Biciklističke Asocijacije kao istaknuti junior Bosne i Hercegovine usavršava sportski život sa vršnjacima iz regiona.

U periodu  19 jun. – 10 jul. ove godine organizovan je Kamp, u kojem je planirano učenje vožnje na pisti, organizovana teretana, sportska ishrana i vožnje utrka u navedenom području, naravno sve navedeno ce pratiti treneri.

Nadamo se da će naši građani odvojiti slobodno popodne u Nedelju i doći podržati naše sportaše koji će odvesti zajedno i promotivni krug kroz Bihać, i ispratiti ih aplauzom u start trke.

/BISCANI.NET

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.