Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL/Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

BIJELO DUGME sinoć je nastupilo u Beogradu. Blic.rs piše kako je tijekom izvođenja pjesme Ružica si bila došlo do sukoba između pjevača Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife.

Kada je Tifa trebao otpjevati svoj dio pjesme, počeo je odjednom pjevati i Alen. Srpski mediji pišu da je Tifa tada pobjesnio, bacio bubicu i istrčao s pozornice. Navodno se zaključao u kontejner koji je bio rezerviran za njega i govorio: “Što će on meni upadati u pjesmu?”

Koncert se nastavio bez njega, a naposljetku se na nagovor menadžera ipak vratio na scenu i kratko pjevao te se na kraju naklonio publici uz ostatak benda. Goran Bregović nije odreagirao na ono što se događalo na bini.

Islamovića su novinari prije sinoćnjeg nastupa pitali o njegovoj svađi s Vojičićem i što se točno dogodilo, na što je on kratko i odrješito odgovorio: “To mene ne zanima”.

Ovo nije prvi put da je Vojičić zamjerio Islamoviću što je otpjevao dio pjesma namijenjen njemu. To se dogodilo i prije nekoliko godina u Budvi, kada je došlo i do fizičkog obračuna između pjevača.

(index.hr)