Izvor: Instagram

Ženski nogometni klub Split je ovog tjedna u medijima ponajviše zbog svoje atraktivne igračice koja je s razlogom okupirala medijski prostor.Sonia Maria O’Neill Caroli je rođena u Kanadi, a za svoj nogometni put je izabrala igrati za reprezentaciju Venezuele. A u klupskom nogometu?Nakon igranja za Glasgow Rangerse je odabrala Split, zbog ponovnog igranja sa Stephanie Bukovec koju zna još iz djetinjstva u Torontu.U intervjuu za Slobodnu Dalmaciju je izjavila kako se u ženskom nogometu susrela s brojnim problemima za koje vjeruje da ne postoje u muškom nogometu.

Jedan klub ju je tražio da objavljuje isključivo nogometne fotografije – iako njezine fotografije uopće nisu eksplicitne.Voli jesti ćevape i fuže s tartufima, a jako je popularna u Venezueli iako je tamo baseball najpopularniji sport.Venezualanke su jedne od najljepših zemalja svijeta pa bi se moglo reći i da im je natjecanje za Miss Universe najpopularniji sport, a Sonia je za Slobodnu izjavila kako se brojne žene u Venezueli podvrgavaju estetskim zahvatima.

I dalje ističe kako su Splićanke predivne žene.Cilj joj je pomoći Splitu s plasmanom u Ligu prvaka, a mi im želimo sreću.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
(idesh.dnevnik.hr)