Članovi jedne teretane pobunili su se jer u muškoj svlačionici nisu postojala vrata koja su trebala osiguravati privatnost.

U teretani su uslišili njihove molbe i vrata su stavljena, ali ne onakva kakva su oni htjeli.

14 nevjerojatnih photoshop užasa za koje nećete vjerovati da su stvarni

Postoje neki photoshop uradci koji su prilično loši, ali ove slike su toliko loše da je potpuno nevjerojatno da ih je netko napravio i objavio.

Ogromna beba teška 7.3 kg bila je senzacija 1983. godine, pogledajte kako danas izgleda

Patricia Clark je 1983. godine dobila svoje drugo dijete… i to ne bilo kakvo. Njen mali Kevin Robert bio je težak čak 7,3 kg. Te godine je bio prava senzacija u vijestima, neki lokalni mediji kažu da je upravo on najveća beba ikad rođena u New Jerseyu.

Kevin je već s 12 godina bio visok 170 centimetara, a samo nekoliko godina kasnije 195 centimetara. Danas ima 37 godina, visok je 205 cm i ima 136 kg. Pogledajte kako ogromna beba danas izgleda.VIDEO: Psi su mu ušli u kavez s lavom, a onda se dogodilo nešto neočekivano

Puštanje pasa u nastambu s lavovima ne zvuči baš kao pametna ideja, zar ne? Međutim, upravo to se dogodilo u Greater Wynnewood parku za egzotične životinje u SAD-u.

Glavni likovi ove priče su jazavčar Abby i lav Bonedigger. Naime, čini se da psi nisu samo čovjekov najbolji prijatelj. Abby se voli družiti i s drugim životinjama, koliko god one strašno izgledale.

Abbyjevim vlasnicima je njihov prvi susret bio najstrašniji, no začudili su se kad su vidjeli što se događa. Jazavčar se sprijateljio s lavom, a kasnije je drugog jazavčara uvjerio da Bonedigger uopće nije strašan.

Bonedigger i njegovi mali prijatelji se vole zajedno igrati, jesti i međusobno lizati. Pogledajte kako to izgleda kada psi uđu u nastambu s odraslim lavom.VIDEO Vozač autobusa je tijekom vožnje ustao i počeo pjevati, kraj će vas svejedno nasmijati
Ovaj vozač autobusa je tijekom vožnje ustao sa svog sjedala te počeo pjevati, i to okrenut prema putnicima!

Zvuči opasno, zar ne?

Nećete vjerovati svojim očima kad budete gledali ovaj video, no jedna stvar će vas na kraju svejedno nasmijati

Pogledajte što se dogodilo:20 ljudi koji su zaposlili katastrofalne radnike pa kasnije plakali od muke

Kada nešto radite prvi put, za očekivati je da ćete u nečemu pogriješiti. Nije to ništa loše, no loše je kada vam se to dogodi nakon nekoliko godina radnog iskustva.

Postoje radnici koje nije briga kako će obaviti svoj dio posla, a čini se da su upravo njih angažirali ovi ljudi.

Kasnije su se kajali, ali hej, na internetu bi bilo puno manje smiješnih slika da nema ovakvih ljudi, zar ne?(Lajk.hr)