Očito je da je ovaj incident bio izrazito neobičan i potencijalno opasan. S obzirom na opis događaja, postoje dva moguća logična objašnjenja za to što se dogodilo.

Prvo objašnjenje koje se spominje jest da je vozač možda loše naišao na neku duboku rupu ili prepreku na cesti. Ako bi automobil naišao na rupu ili prepreku koja je iznenada uzrokovala veliki udarac, to bi moglo uzrokovati da se automobil prevrne ili odleti u zrak, posebno ako bi udarac bio dovoljno jak.

Drugo moguće objašnjenje jest da je vozilo moglo naići na žičanu aramaturu ili neku drugu vrstu prepreke koja je bila dovoljno jaka da izazove ovakav incident. Žičane aramature ili čvrste prepreke na cesti mogu izazvati ozbiljne štete vozilima i u nekim slučajevima uzrokovati da se vozilo prevrne ili odleti u zrak.

Ovo su samo pretpostavke, jer bi pravi uzrok incidenta mogao biti složeniji i zahtijevati detaljnu analizu stručnjaka. Važno je da je vozač prošao bez ozljeda, što je najvažnije. Potrebno je temeljito istražiti incident kako bi se utvrdio pravi uzrok i poduzeli eventualni koraci za sprječavanje sličnih situacija u budućnosti.

Pogledaj VIDEO!