Home Grad Bihać U CINESTARU BIHAĆ: Najveći filmski hitovi za samo 2,50 KM

U CINESTARU BIHAĆ: Najveći filmski hitovi za samo 2,50 KM

Filmoljupci pozor, multipleksi CineStar za utorak, 09.08., priredit će pravu ljetnu poslasticu pod nazivom ‘DAN ZA KINO!’.

Ovaj tradicionalni dan održava se već treće ljeto za redom u svim CineStar kinima, a nastao je kao nagrada svim kinoljupcima i vjernim posjetiteljima. Svake godine njih je sve više na taj dan, pa je prošlo ljeto preko čak 60 000 posjetitelja u CineStar kinima uživalo u filmskim hitovima.

Na taj dan sve kino ulaznice moći ćete kupiti za 2,50 KM, a to uključuje i mega filmske naslove poput željno iščekivanog Odreda otpisanih, Ledenog doba: Veliki udar, Legende o Tarzanu, Zvjezdane staze: S one strane i Obavještajci.

Cijena također uključuje i dodatke poput 3D, VIP sjedala, dužina filma te eXtreme. Jedini dodatak koji će se naplaćivati po standardnoj cijeni od 1,50 KM je za najam Real D 3D naočala.

Kupite već sada ulaznice u pretprodaji za utorak 09.08., i priuštite sebi i svojim najdražima filmsku večer ispunjenu zabavom, akcijom i smijehom, uz cijenu koja je prihvatljiva za svakog.