U petak, 06.01.2017. u 20 sati se igra derbi drugog kola Novogodišnjeg malonogometnog turnira. Dakle, igraju ekipe “AK Begović / BISCANI.NET” protiv ekipe “PEKARA NINAJ”. Pekara “Ninaj” je prošlogodišnji osvajač turnira, te u svojim redovima ima par igrača koji su aktuelilni osvajači poznatog turnira “Kutija šibica” u Zagrebu.

Ono što je također vrijedno sponuti jeste da ni ekipi  “AK Begović / BISCANI.NET” ne manjka kvaliteta, te u svojim redovima ima 3 aktulena BIH futsal reprezentativca, te još par prekaljenih znalaca futsala koji igraju za različite klubove širom BiH.

Na samoj utakmici, u petak, se očekuje prepuna dvorana kao i istinski futsal spektakl, kao prednost ekipe “AK Begović / BISCANI.NET” se može izdvojiti da ih sa klupe predvodi profesori Mladen Šantić, ali i Amir Kozlica, koji je sa tri različite ekipe igrao prolufinala u zadnje 3 godine, dok kao prednost ekipe pekara “Ninaj” izdvajamo da su aktuelni osvajači, te imaju motiv da odbrane titulu.

Ovo će zaista biti finale prije finala, te ovim putem organizatori turnira pozivaju sve ljubitelje sporta i malog nogometa na ovaj sportski spektakl.

BISCANI.NET osvojio turnir 2013./2014.

Prisjetimo se da je “BISCANI.NET” u posljednjem učešću osvojio 29. Novogodišnji turnir 2013./2014. u Bihaću, tada je ekipu predvodio Aldin Kulenović, a trener ekipe je bio Vahidin Čahtarević.

Dream team “BISCANI.NET” – s tim da na ovoj gore fotografiji fale: Elvis Mešić, Endi Nuhanovic, Dario Šestić i Dorijan Ožvald.

Fotografije nakon osvajanja turnira:

Aktuelna ekipa “AK Begović / BISCANI.NET” zahvaljuje na sponzorstvu i sljedećim privrednicima: Inter mozaik, Market Sevdah, Restoran Novi milenijun, Maj komerc, frizerski salon Kozlica, chip Turing Demirovic, In bar, MISSnet, Sani boy, AB panel pilana Jablanska, Ogrijev drveta…

Najveća zahvala ide Muhamedu Begoviću, vlasniku auto kuće “BEGOVIĆ” koji je dao najveći doprinos.

PETAK / 20 sati – DVORANA LUKE Bihać
UTAKMICA: “AK Begović / BISCANI.NET”  –  “PEKARA NINAJ”