Učenici i studenti čistili snijeg sa ulica Bihaća (FOTO)

abc.ba
Vijeće učenika Gimnazije "Bihać" i Unija studenata Univerziteta u Bihaću danas su bili u akciji čišćenja ulica Grada Bihaća na koju su pozvali i ostale građane. U njihovoj aktivnosti učestvovalo je i Vijeće učenika JU Katolički školski centar "Ivan Pavao II", te Vijeće učenika Elektrotehničke i drvoprerađivačke srednje škole Bihać, a akcija je bila koordinirana od strane JP Komrad doo Bihać.

Vijeće učenika Gimnazije “Bihać” i Unija studenata Univerziteta u Bihaću danas su bili u akciji čišćenja ulica Grada Bihaća na koju su pozvali i ostale građane. U njihovoj aktivnosti učestvovalo je i Vijeće učenika JU Katolički školski centar “Ivan Pavao II”, te Vijeće učenika Elektrotehničke i drvoprerađivačke srednje škole Bihać, a akcija je bila koordinirana od strane JP Komrad doo Bihać.

Ni povremena kiša koja je danas počela padati nije ih spriječila u njihovoj namjeri da frekventniji dio grada očiste od nagomilanog snijega. Očistili su gradski, drveni i smaragdni most, dio Gradske otoke, te dio trotoara u ulici Đačka.

“Pratila nas je pozitivna atmosfera i razgovor svih učesnika u ovoj akciji, ništa nije bilo teško učiniti uz ovako sjajan tim. Ovim putem zahvaljujemo se predstavnicima Gradske uprave koji su za nas obezbijedili sendviče i vodu, te našem dragom prijatelju Rejhanu Hrnjiću koji nas je počastio sokovima i slatkišima. Hvala i profesoru Adnanu Suljanoviću koji nam se pridružio i poslužio kao pozitivan primjer za ono što smo željeli postići”, kazali su učesnici akcije za ABC.ba.

Ovim putem se u ime svih građana zahvaljujemo mladim ljudima koji su bili dio ove aktivnosti, za samo nekoliko sati uradili zavidan posao u gradu i poslužili kao pozitivan primjer.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...