Foto: Facebook/Emily Morgan

Djevojka je upoznala dečka na internetu koji joj se svidio te ga je ubrzo dovela kući na upoznavanje s obitelji. Nitko nije očekivao da će se ubrzo zaručiti.

Medicinska sestra Emily Morgan (27) upoznala je svog dečka Jamiea Mullineuxa (29) u srpnju prošle godine na aplikaciji Tinder, uslijed zaključavanja prouzrokovanog Covid mjerama.

Budući da situacija sa koronavirusom nije dozvoljavala mladima da se druže i upoznaju nove ljude, mnogi su se upoznali na društvenim mrežama.

Morgan i Jamie su se upoznali dopisujući se na aplikaciji Tinder, a 27-godišnja djevojka istakla je da je sa Jamijem doživjela ljubav na prvi pogled.

Sutradan ga je predstavila svojoj obitelji

Prvi put su se sastali nakon višednevnog dopisivanja, a već sutradan od prvog sastanka, Morgan je predstavila novog dečka svojoj obitelji.

Vihorna romansa nastavila se kada je Jamie zaprosio Emily nakon osam tjedana veze u listopadu prošle godine, a dan kasnije nakon zaruka prihvatili su ponudu za kupovinu nove kuće.

Oboje priznaju da nitko, pa ni oni sami, nisu mogli ni zamisliti da će stupiti u brak s osobom koju su tri mjeseca ranije upoznali putem društvenih mreža.Zaručili su se, a raskošnu svadbu planiraju za siječanj 2023. ukoliko im situacija s koronavirusom dozvoli.

– Čim sam ga upoznala, znala sam da je on pravi, da je čovjek mog života. Mi smo živi dokaz da upoznavanje preko aplikacija razbija sve predrasude i da može imati i vrlo pozitivnih stvari. Ja sam živjela u Wiganu, a Jamie u Yorkshireu, tako da se vjerojatno nikad ne bismo sreli da nije interneta i društvenih mreža – uvjerena je Morgan, prenosi Metro.

Obitelj je od početka podržala njihovu vezu

Ona je dodala da su se nakon nekog vremena dopisivanja sastali na ručku u Blackpoolu, a već sutradan odvela ga je kod svoje mame kako bi ga upoznala.

– Bilo je ludo, ali smo se osjećali dobro. Ne samo nas dvoje, već i cijela moja obitelj. Od početka su podržavali našu vezu čim su ugledali Jamiea, iako su ranije i oni bili sumnjičavi kada je u pitanju internet upoznavanje – istakla je Morgan.

Jamie ističe da se njihov život može opisati stihovima pjesme Robbiea Williamsa: “Reci nešto glupo poput volim te”.

(novizivot.net)