28Grude, 28. listopad 2015. – Regionalni lider u proizvodnji premium higijenskih proizvoda i jedna od najuspješnijih bh. kompanija Violeta snimila je novi korporativni TV spot. Slaveći život, uz pjesmu frontmena legendarnoga sarajevskoga benda Plavi orkestar Sašu Lošića, spot pokazuje zašto svi volimo i rado koristimo ovaj domaći brand.

„Kontinuirano osluškujemo potrebe tržišta i osmišljavamo posebnosti i inovacije. Svaki Violetin proizvod kreiran je prema želji kupca jer ‘STVARAMO ZAJEDNO’, ističe Edo Numić, direktor marketinga Violete.

Numić također dodaje kako je Violeta sastavni dio naše svakodnevice, te kako spaja ljude: “Znamo da baka i unuci imaju isti omiljeni brand, ali i ostatak obitelji iz našeg bogatog proizvodnog programa može pronaći nešto za sebe. Koristeći kuhinjske ručnike ili deterdžent za posuđe cijela obitelj učestvuje u malim kućanskim poslovima koji ih zbližavaju. Svi su na okupu i nešto lijepo se događa. Upravo takve scene su obilježile spot, poručujući nam da je s Violetom sve lakše, opuštenije i veselije“

.

Za kreativni koncept i produkciju spota zadužena je sarajevska agencija FABRIKA. Spot uz opuštajuću i optimističnu pjesmu Saše Lošića, vrsnog skladatelja pop, etno, filmske, kazališne i glazbe za igrane serije prikazuje sitnice na koje ne obraćamo pozornost, ali bez kojih ne možemo.

Iza agencije FABRIKA i popularnoga Loše stoje brojni uspješni radovi, a ovoga puta su udružili snage radeći na projektu za Violetu.

Videospot „Stvaramo zajedno“ će se na malim ekranima prikazivati od 2. studenog, a do tada sve aktivnosti možete pratiti na društvenim mrežama i internet stranici Violeta.com.