Piše: Biscani.net

U prepunoj dvorani Luke u Bihaću, odigrana je četvrtfinalna utakmica playoffa između domaćeg tima KK Željo i gostujućeg tima KK Igman Burch iz Sarajeva.

Nakon iščekivanja, navijači su se okupili u velikom broju, spremni podržati svoj tim i doživjeti nezaboravnu košarkašku atmosferu. Prije početka utakmice, publika je uživala u posebnom light showu, a Sportsko Plesni Centar “Virus” Bihać je oduševio sve prisutne fantastičnom plesnom izvedbom tokom poluvremena.

Sportsko Plesni Centar “Virus” Bihać je oduševio sve prisutne fantastičnom plesnom izvedbom tokom poluvremena, foto: Dijana Jajčević

Nažalost, unatoč velikoj podršci s tribina, domaći tim KK Željo nije uspio ostvariti pobjedu. Gostujući tim KK Igman Burch iz Sarajeva pokazao je izuzetnu igru i odnio pobjedu rezultatom 98:69.

Unatoč porazu, navijači su ostali vjerni svom timu, pružajući im podršku do posljednjeg trenutka. Ovaj susret će ostati u sjećanju kao jedna od uzbudljivih utakmica sezone, a KK Željo će se okrenuti budućim izazovima.

(Tekst: Biscani.net, Foto: RTVUSK)