Djevojke fudbalera su često predmet interesovanja javnosti, s obzirom na popularnost koju imaju. One su često u centru pažnje zbog svojih partnerstava sa poznatim sportistima. Neki od njih su takođe poznati u svojoj sferi, bilo da su to modeli, glumice ili poznate ličnosti na društvenim mrežama. Njihovi životi često bivaju pod lupom, iako se stiče dojam da baš uživaju u tome.

Fudbaleri imaju visok status u društvu, popularni su i bogati, pa su često privlačni ženama, Osim toga, mnogi od njih odlično izgledaju zbog svoje sportske aktivnosti, pa nije slučajno da ih žele najljepše žene na svijetu.

Laura Celia Valk je jedna u nizu mankeneki koje su zaluđene fudbalerima. Ona boravila u Madridu proteklih vikenda kod igrača Reala Judea Bellinghama. Navodi se da ga je potpuno očarala i da joj nije mogao odoliti, pa su Englez i Nizozemska sada u vezi, a također se napominje da je “ne pušta iz stana”, odnosno da ne želi biti odvojen do nje ni na dan.

View this post on Instagram

A post shared by Laura Celia (@lauraceliav)

Manekenka je starija pet godina od Bellinghama. Studirala je kreativni bznis na Amsterdamskom univrzitetu primijenjenih znanosti.

Tokom cijele godine najviše vremena provodi u Francuskoj i Španiji. Međutim, ona također ima vezu s rodnom Engleskom svog novog dečka, potpisala je ugovor za manekensku agenciju The Four Models sa sjedištem u Manchesteru i ima vlastitu firmu za savjetovanje o društvenim medijima.

View this post on Instagram

A post shared by Laura Celia (@lauraceliav)

Laura ima 370.000 pratitelja i željno dijeli seksi snimke na svojim društvenim mrežama. Manekenka je bila model za niz popularnih marki, uključujući PrettyLittleThing, i neprestano odsjeda u luksuznim hotelima diljem Evrope.

25-godišnjakinja i Bellingham kriju svoju romansu iako su se nalazili nekoliko mjeseci. Inače, ona je zbog svoje ljepote na popisu najljepših žena u Nizozemskoj. Laura je zauzela 145. mjesto.

View this post on Instagram

A post shared by Laura Celia (@lauraceliav)

U jednom ranije intervjuu je rekla da joj se sviđa biti sama i otkrila da bi njen idealan tip bio neko s “humorom” i ko je “ambiciozan”.

Model i influencerica koja je također radila kao TV voditeljka je rekla da voli trčanje, tenis i fitness, ali nije spominjala fudbal. Na Santiago Bernabeuu je bila 31. marta kada je gledala pobjedu Reala nad Atlhleticom (2:0).

View this post on Instagram

A post shared by Laura Celia (@lauraceliav)

(sportsport.ba)