U videu u prilogu, Dave i njegova supruga proveli su dosta vremena na brodu kako bi upravljali dronom iznad okeana i snimili nešto što oduzima dah.

U početku vidimo savršeno plavi okean i odjednom se u vodi pojavljuju delfini.

Oni počinju pljuskati po vodi svojim perajama i iza sebe ostavljaju skoro savršen krug u vodi.

Ovo je zaista spektakularna pojava kola liči na neki predivnu plesnu koreografiju.

Kada Dave pomjeri svoj dron, ugledamo kita sa grbom i njegovo mlado kako bezbrižno plivaju, a u blizini njih vidimo i nekoliko sivih kitova.

Naravno snimanje ovoga je izrazito opasno, a Dave je mogao i da izgubi jedan od svojih dronova, ali rezultat je definitivno vrijedan toga.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:15 životinja s unikatnim “nedostacima” koji ih čine posebnima
Foto: Reddit

Zanimljivo je vidjeti različitosti i unikatna obilježja kod ljudi, no kod životinja znaju biti još čudnije.

Jeste li ikad vidjeli psa koji na uhu ima mrlje koje izgledaju kao pseće lice? A guske s frizurama?

U nastavku ćete vidjeti 15 jako zanimljivih primjera!

Pas s jednom “debelom obrvom”Gorila sa svijetlim prstima koji izgledaju kao da su ljudskiPas s repićem na čelu“Kad je Ellie bila mačić, bila je gotovo skroz crna. Zbog vitiliga je posljednjih godina izgubila svoju crnu boju.”Pas s neobičnim licemPtica s najčudnijim krilima ikadDivovska raža roze bojeTamna jedinka kukuvije drijemavice, pojavljuje se jednom u 100 tisuća slučajevaGotovo je nemoguće prestati gledati u njene oči…Guske s elegantnim frizuramaGotovo je potpuno slijepa, no oči joj izgledaju zaista posebno…Jeste li ikad vidjeli ovakvog magarca?Ovaj pas na svom uhu ima istetovirano pseće lice.Pačić sa šubarom?!Ovaj mačić ispod nosa ima mrlju koja izgleda kao crna mačka koja leži(lajk.hr)