I dok se mlada i mladoženja nisu okretali, djeveruša, koja je mladina kćerka, bacila je cvijeće prema ženi.

Vjenčanja umiju da budu veoma stresna, a kada se to kaže obično se misli na samu organizaciju ovog značajnog dana za život jednog para.

Ipak, ponekad u toku same ceremonije stvari mogu da pođu po zlu, ali čak ni u tim situacijama ne mislimo na upad ljubavnice našeg budućeg supruga na naše vjenčanje.

Jedan video, koji prikazuje baš tu scenu, pojavio se na društvenoj mreži TikTok i šokirao svih 10 miliona ljudi koji su ga pregledali. Naime, na videu se vidi, kako ljubavnica upada na vjenčanje i mladoženji dobacuje kako nosi njegovo dijete.

– Stvarno, Entoni? Pravićeš se da me ne poznaješ? Nisi uzeo ljekove danas? I imam tvoje dijete ovdje. Entoni, znam da me čuješ – dobacivala je žena.

I dok se mlada i mladoženja nisu okretali, djeveruša, koja je mladina kćerka, bacila je cvijeće prema ženi i dobacila:

– Bolje da odeš sa vjenčanja moje mame, šta nije u redu s tobom – dobacila joj je.

Tu snimak prestaje, te nije najjasnije šta se na kraju dogodilo, ali, sudeći po staloženom ponašanju mlade i postupku ćerke može se pretpotaviti da je vjenčanje uspješno održano.

@danielleondemand Pregnant 🤰🏾side chick crashes wedding #foryoupage #drama #wedding #sidechick ♬ original sound – DANIELLE ON DEMAND(avaz.ba)