VIDEO mame Remi i njezina sinčića Alexa, u kojem ga Remi pokušava naučiti da skoči, postao je viralan. Simpatičan video dosad je pogledan više od jedanaest milijuna puta, a trebali bi ga pogledati svi oni koji žele podići svoje raspoloženje.

23-godišnja mama, Remi, podijelila je video na svom TikToku, u kojem Alexu demonstrira kako skočiti. Govori mu da mora saviti koljena, odgurnuti se od poda i skočiti, a svaki Alexov pokušaj je slađi od prethodnog.

Remi na svom profilu objavljuje videozapise iz njihovih života, a ovaj se posebno svidio ljudima i postao viralan. Mnogi su se javili u komentarima ispod videa i podijelili da ih je jako nasmijao.

“Kako se samo trudi, pravi slatkiš”, “Prasnula sam od smijeha kada je prvi put probao skočiti”, “Uvijek zaboravim da djecu mora sve naučiti nakon što se rode”, “A vidi ga kako je ponosan na sebe”, “Prvi pokušaj je bio najbolji, baš me nasmijao”, neki su od komentara.

@_alexandrawren_ teaching my toddler to jump😂😂😂 why are these little people so funny😂😂 when do toddlers get the skill to jump and their feet leave the floor??? #toddlersoftiktok #toddlermom #13monthsold #baby #singlemum ♬ original sound – Alex & Remi -Single Mum Life🤍

(index.hr)