Nedavno je TikTok korisnik @rafreacts3 podijelio viralni video dečka koji od jedan do deset ocjenjuje djevojke, uključujući i vlastitu, ne znajući da mu ona cijelo vrijeme stoji odmah iza leđa…

U videu dečka na ulici intervjuira drugi dečko i pokaže mu prvo fotografiju Instagram modela, pa od njega traži da je ocijeni.

Čim je vidi on bez imalo razmišljanja kaže da je ‘definitivno za desetku’, a onda dodaje i da je ‘odličan materijal i za suprugu’, dok mu odmah iza leđa stoji, sad već vidno nervozna, djevojka.

Nakon modela dečko treba ocijeniti i nju, a nakon samo par sekundi razmišljanja kaže da bi joj dao – ‘četiri od deset’.

– A šta bi učinio da znaš da je ona odmah iza tebe? – pita ga drugi dečko, na šta on samouvjereno odgovara da nema šanse, pa se ni ne stigne šokirati kad se okrene i ugleda je, a njena ruka već ide put njegovog obraza i čuje se zvuk šamara. Ovaj je video komentarisalo nekoliko stotina TikTok korisnika, a pogledan je više od 400 tisuća puta. – Upravo im je završilo romantično putovanje – napisao je jedan korisnik, a drugi je primijetio da je djevojka kojoj je dečko dao ‘četvorku’ za njega ‘premija’.

– On je 0/10, ne podnosim tipove koji cure ne poštuju – napisao je pratitelj, a mnogi su u komentarima rekli i da im se sviđa što se djevojka u svojoj reakciji ‘nije uopće suzdržavala’, objavio je portal “vecernji.hr”.

@rafreacts3

Does this count as cheating? @lizakaido #foryoupage #fyp #public #spreadlove #dating #girlfriend #viral #foryou #fypシ

♬ MONTERO (Call Me By Your Name) – Lil Nas X