Estradne zvijezde ostale su zapanjene talentom Selme Čavkić (43) nakon njenog nastupa na Grandovoj sceni, žaleći što se takmičarka nije prije posvetila pjevanju.

Selmu su prozvali najpozitivnijom takmičarkom trenutne sezone, a večeras je još jednom potvrdila svoj status.

“Konačno si uskladila autfit sa energijom koju nosiš, crveno da sluti na radost”, našalio se Mare čim je Selma stupila na scenu.

Čim je uzela mikrofon i zapjevala Stojinu “Evropu”, svi u studiju su skočili na noge.

“Selma, uz ovakvu biografiju i bavljenje muzikom od 15. godine, ništa manje nisam ni očekivao. Mislim da je ovo bilo savršeno, od izbora pesme do scenskog nastupa”, rekao je direktor “Grand” televizije Goran Šljivić.

Neda Ukraden je također potvrdila Selminu izvrsnost: “Ti si jedna fantastična i vrlo talentovana žena. Potičeš iz grada Bihaća iz kojeg su mnogi talentovani pevači, kao što je Alen Islamović.”

S obzirom na oduševljenje njihovim izvedbama, Žika je zatražio da Selma uz pratnju orkestra otpjeva “Potopiću ovaj splav”.

“Roooookaj! Ovo je bilo specijalno za mene, baš mi je prijalo, a vidim da je i publika uživala”, rekao je Žika.

Nakon toga uslijedila je revijalna sekcija, a Selminu pevačku podršku pružio je šer orkestra “Nikad nije kasno” Joca Savić. Izveli su duet “Jorgovani”, što je atmosferu u studiju učinilo magičnom.

“Joco, ja cenim tvoju skromnost, ali iza ovoga se krije izuzetan kvalitet. Kad brate imaš čime da se hvališ, slobodno se hvali. Istakni svoje kvalitete!”, konstatovao je Žika nakon revijalnog dijela.

Žiri nije štedio komplimente, pohvaljujući njihovo pevanje i izgled.

Nastup Selme Čavkić i Joce Savića možete pogledati klikom ispod:

Šef orkestra „Nikad nije kasno“ prvi put zapevao, Selma Čavkić kao šibica: „To je Bihać!“ VIDEO