Iz upraviteljske tvrtke Fincas Amero tvrde da Fernando nema mjesto u garaži, a tvrde i da je taj zid već postojao na tom mjestu i da ga je Fernando srušio kako bi mogao parkirati tamo. On tvrdi suprotno…

U madridskoj četvrti Chamberi jedan se Španjolac našao u problemu s upraviteljima stambene zgrade. Naime, Fernando Prieto tvrdi da on na tom mjestu u podzemnoj garaži ima pravo parkirati i da je to njegovo parkirno mjesto, dok tvrtka koja upravlja zgradom tvrdi suprotno. Fernandu je preko noći netko zazidao automobil u garaži pa je morao srušiti taj zid kako bi oslobodio svoje vozilo.

Madridski mediji objavili su snimku na kojoj on sam čekićem ruši zid iza kojeg se nalazi njegov limeni ljubimac, a sa snimke se vidi kako je zid vrlo nedavno izgrađen i obojan.

Nije Fernando jedini koji ima problema s upraviteljima zgrade. Druga susjeda, koja je željela ostati anonimna, navodi kako su im nabili 400.000 eura troškova održavanja vodovoda, a da je u sudskom postupku jedan građevinac priznao kako je ”prijatelj sa šefom tvrtke koja upravlja zgradom” i da se ”dobro radi”, prenosi Telemadrid.

Problemi su krenuli 2019. kada im je upraviteljska tvrtka predstavila reforme proračuna za upravljanje zgradom, a na tom novom proračunu našla se tvrtka koja uopće nije upisana u trgovački registar, a druge dvije tvrtke imale su istog vlasnika koji je partner šefu upraviteljske tvrtke.

Iz upraviteljske tvrtke Fincas Amero tvrde da Fernando nema mjesto u garaži, a tvrde i da je taj zid već postojao na tom mjestu i da ga je Fernando srušio kako bi mogao parkirati tamo.

@telemadridoficial

🚘 Un vecino de Marqués de Lema número 7, en Chamberí, se ha encontrado su coche emparedado

♬ sonido original – TelemadridOficial

(24sata.hr)