Zaista je strašno pomisliti kako se medvjedi kreću vašim komšilukom tokom noći. Iako su životinje svjesne da se nalaze u blizini ljudi, ne dolaze u kontakt sa njima niti im prilaze. Životinje poput medvjeda i rakuna vrlo često noću traže hranu, a najbolji način da je nađu jeste u smeću koje ljudi izbacuju iz svojih domova.

Ovo zvuči jako bezazleno i pametno sa njihove strane, ali baš nije praktično za ljude koji svako jutro dočekaju svoje smeće prevrnuto iz kante. Jednom vlasniku nije bilo drago kada je jedan medvjed svake noći dolazio do njegove kante sa smećem i istresao je na travnjak i zatim odlazio.

Tada je odlučio da uzme stvar u svoje ruke i smislio je jako kreativan način da se riješi medvjeda. Iako je jako rano za noć vještica, on je odlučio da iznese svoje ukrase 9 mjeseci ranije i poreda ih oko kante za smeće.U videu koji se nalazi ispod možemo vidjeti medvjeda kako prilazi kanti za smeće, spreman da jede sve što nađe u njemu, ali je zatim naišao na klovna kako stoji uz kantu. Kako se spremao da prevrne kantu tada ga je prepao klovn koji ga je prepao, a medvjed je urnebesno reagovao.Pogledajte medvjedovu reakciju u ovom videu: