Zvezde Granda: Bišćanin Elvin Čavkić oduševio žiri

Elvin Čavkić (19) iz Bihaća i Savo Perović (25) iz Bara vodili su „ljutu borbu“ u duelu. „Donesi divlje mirise“ bila je prva pjesma koju je Elvin otpjevao, dok je za drugu odabrao Šabanovu numeru „Nema ništa majko od tvoga veselja“.

Savo je odlučio da otpjeva pjesme „Hipnotiziran“ i „Rođendan“ tokom kojih je izveo specijalni perfomans. Uz originalan stajling upotpunjen naočarima i fantastičnom energijom na sceni Savo je oduševio i podigao na noge sve članove žirija, a tokom njegovog nastupa i zaigrao je i direktor “Granda”.

Nakon sjajne žurke koju su priredili oba takmičara dobila su po šest glasova. Usljedio je baraž u kom je Elvin otpjevao pjesmu „Lepi dani mog detinjstva“, dok je Savo izabrao „Sve što kažem ne valja“,a kao pobjednk ovog duela izašao je Elvin.

„Vaš nastup bio je pravo uživanje. Elvine, rasteš u opasnog dasu, pevaš na divan i kulturan način, a Savo je već naša zvezda. Ja znam da kad je on u pitanju da će uvek biti na visini zadatka što je večeras i pokazao. Sviđa mi se i njegova nova boja kose, tako svetska zvezda treba da izgleda“, rekla je Jelena, dok je Šaban prvo pohvalio Elvina da je otpjevao izvanredno, a zatim Savi rekao da je bio odličan.

„Elvin ima prelepu boju i toliko lepo i slatko peva. Savo, ti si jedan od mojih omiljenih učesnika, vrlo si originalan, pun si energije i meni se večeras bio kao Betmen“, prokomentarisala je Viki, a zatim dodala da je to bio duel Betmena i Supremena.

„Elvin je mnogo bolji pevač, ali Savo je bolji zabavljač, zanimljiv je, originalan i pun energije“, rekla je Ana i dodala da nakon baraža nije glasala jer nije htjela da se ogriješio o kandidate. Ista situacija bila je i kod Bosanca koji je dodao da su obojica bili dobri i pohvalio Elvinov glas, ali i zamjerio što nije bilo ritmike u prvoj pjesmi.

„Savo, ti si kompletan paket, odličan si bio u pevanju, međutim tvoja sigurnost da ćeš proći koštala te je baraža“, rekao je Bosanac, a Marija je složila sa njim.

„Dopalo mi se kako je Elvin pevao baražnu pesmu, baš peva lepo i slatko. Pored svega toga je nasmejan i prijatan momak, emituje lepu energiju“, prokomentarisala je Marija, a zatim poručila Savi da nastavi da ulaže trud kao i do sada.

Kako je izgledao nastup koji je razdrmao žiri pogledajte u videu.

Zvezdegranda.tv