Massimo Savić ponovo se vraća u Bosnu i Hercegovinu s novom koncertnom turnejom na kojoj promovira svoj aktualni album „1dan ljubavi“! Turneja će započeti u Mostaru, 5. aprila u dvorani „Herceg Stjepan Kosača“, slijedi koncert u Zenici, 6. aprila gdje će Massimo pjevati u Bosanskom narodnom pozorištu. Potom će 8. aprila Massimo nastupiti u Gračanici, u Bosanskom kulturnom centru, a 9. aprila, u Sarajevu, u prostoru BKC-a. Turneja će završiti 11. aprila u Bihaću, u dvorani Luke.

Massimovu turneju koja će bez sumnje, kao i sve prethodne BH turneje popularnog pjevača zasigurno biti rasprodana u rekordnom roku, producira Tomislav Kašljević.Miljenik bosanskohercegovačke publike, Massimo, za svoje fanove na ovoj turneji priprema repertoar hitova iz svih svojih glazbenih epoha, od Dorian Gray faze i kultnih pjesama poput “Sjaj u tami” i „Stranac u noći“, pa sve do hitova  “Suze nam stale na put“, “Iz jednog pogleda“, “Zar više nema nas”, “Ispod nekog drugog neba”, „Kladim se na nas“  i hita „1 dan ljubavi“ s istoimenog albuma.

Pjesma „1 dan ljubavi“ već je proglašena najemitiranijom pjesmom  na hrvatskim radijskim stanicama u protekloj godini,  a također je i jedan od najpopularnijih radijskih hitova u cijeloj regiji. S istog je albuma upravo skinuta pjesma „Ne dam grijehu na tebe“, koja je također, gotovo preko noći postala još jedan u nizu velikih Massimovih hitova.

Massimo je zagrebačku publiku nedavno raspametio na tri rasprodana koncerta koje je održao u koncertnoj dvorani „Vatroslava Lisinskog“, a prethodno turneji u Bosni i Hercegovini, populanog Massima očekuje i dodjela najpoznatije hrvatske glazbene nagrade Porin 17. marta, za koju je nominiran u čak sedam kategorija. Inače, Massimo Savić dosad je osvojio najviše nagrada Porin, njih čak devet, za mušku vokalnu izvedbu.

Ulaznice za predstojeću koncertnu turneju Massima Savića mogu se u pretprodaji kupiti od 5. marta na svim blagajnama dvorana, a za koncert u Mostaru i Sarajevu, ulaznice će se prodaviti i putem sistema Kupikartu.ba.

hzthuzjukluilul
 Prodaja ulaznica za koncert Massima u Bihaću će se odvijati na dva prodajna mjesta i to u uredu Nacionalnog parka u ul. Bosanska i hipermarketu Bingo u ul. Žrtava srebreničkog genocida.
Cijena ulaznica:
Parter:  20 KM
Tribine: 15 KM
/dnevni-list.ba