Firma Una Kayak Safari predstavlja porodični biznis na najljepšoj rijeci Uni, odnosno prvi Kayak-Safari tim u BiH. Ideja za realizaciju ovog projekta inspirisana je dugogodišnjim iskustvom u bavljenju turizmom i raznim adrenalinskim sportovima.

Ukoliko ste ljubitelji prirode, adrenalina, neobičnih prirodnih atrakcija te savladavanja novog i nepoznatog onda svakako rezervišite ovo iskustvo u jedno od obaveznih ove godine.

U svojoj ponudi Una Kayak Safari nudi kayak, rafting, climbing, fly fishing uz odlično organiziranu ekipu, profesionalnu opremu i veoma obučene skipere koji će Vas sigurno dovesti do cilja i pobrinuti se za nezaboravno iskustvo.

Pustolovina u gumenom kajaku dvosjedu je jedinstvena na rijeci Uni, tokom koje možete upoznati sve ljepote njenog kanjona. Safari na rijeci Uni ne poznaje granice pa je podoban za uzraste od 5 do 75 godina.

Rafting je prije svega zamišljen kao dobar provod na rijeci – spoj ljepote, adrenalina, avanture, odmora, zabave, zadovoljstva, atrakcije, pozitivne energije, povratak netaknutoj prirodi. Da bi učestvovali na raftingu nije vam potrebno iskustvo. Rafting vodiči su iskusni veslači, vrsni poznavaoci divljih voda. Uz njih ćete na atraktivan i neobičan način doživjeti nezaboravne trenutke.

Najbolja ponuda Una Kayak Safarija ove sezone, nudi nezaboravnu vožnju i avanturistički užitak u gumenom kayak dvosjedu. Jedini kayak safari na prostorima BiH.

Više informacija o ponudi, cijenama te ostalim sitnicama koje morate znati ukoliko se, a vjerujemo da hoćete, odlučite na jedno ovakvo iskustvo, potražite na službenoj stranici Una Kayak Safari istoimenoj Facebook stranici, putem kontakt broja telefona: 00 387 62 198 497 te maila: info@unakayaksafari.com.

U prilogu naše galerije donosimo vam nekoliko fotografija koje će vas ostaviti bez daha ali i motivirati da se odvažite “provozati” najljepšom rijekom u BiH, Unom.