Priznala je kako mjesečno troši tri hiljade eura, a sve finansira njezin muž.

Ana Zubkov supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova, koji je prije nekoliko dana igrao utakmicu u Zenici u kojoj je Ukrajina preokretom savladala fudbalsku reprezentaciju BiH i tako se plasirala u polufinale.

Zubkova je bivši model, a završila je i farmaceutsko-biohemijski fakultet.

Ukrajinka se posljednjih godina posvetila svojoj porodici te je vrlo aktivna na svom Instagram profilu.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Zubkova🕊 (@mademoiselle.anna)

Ovih dana Ukrajina je u preokretu savladala i Island u finalu baraža te se tako plasirala na Euro u Njemačkoj. Isti dan kada se Ukrajina plasirala na Euro, Ana je proslavila svoj 30. rođendan. U to ime podijelila je i provokativnu fotografiju na svom Instagram profilu.

Ana je bivši ukrajinski model, ali se odlučila riješiti tog posla kada je upoznala današnjeg supruga. Zubkova je dala izjavu koja je odjeknula u Ukrajini.

– Ne bih mogla biti s čovjekom koji ne zarađuje veliki novac. Ili zarađuje premalo. I šta? Pitate se koja bi me plaća zadovoljila? Recimo 10.000 eura – rekla je Zubkova.

Ukrajinka je priznala kako mjesečno troši tri hiljade eura, a sve finansira njezin muž.

– Mislila sam da je dovoljno da budem s čovjekom koji mi pruža finansijsku sigurnost. Da je to dovoljno. Ali, posljednju godinu razmišljam da mi nije dovoljno biti samo majka. Želim zaraditi novac i biti ispunjena u ovom životu. Zaista želim biti dizajnerica odjeće, ali za tako nešto bih morala živjeti u Kijevu – rekla je supruga ukrajinskog reprezentativca.

(avaz.ba)