Bišćanin u showu Zvezde Granda: Ti si drugi Hari Mata Hari! (VIDEO)

Ahmed Dadi Redžić (22) iz Bihaća u prvom krugu muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” predstavio se pjesmama “Tako lako” i “Sto kafana”. Nakon završenog nastupa dobio je šest “da”.

“Nije mi jasno zašto Tajanstveni nije dao glas. Meni se jako dopada kako ti ležerno i lijepo pjevaš. Ti ćeš biti drugi Hari Mata Hari”, bio je Lukasov komentar.

“Acino prefinjeno uho je sve čulo kako treba i ja se u potpunosti slažem sa njim. Tako se pjeva u Bosni”, izgovorio je Bosanac njegovu čuvenu rečenicu.

“Što se tiče Bosanca nisi ni morao da pevaš”, bila je reakcija Tajanstvenog na Bosančevu konstataciju, koja je nasmijala sve prisutne u studiju.

“Ti imaš odličan glas i lijepo pevaš, ali u tvom izvođenju emocija nije postojala. Nisi me dotakao svojom izvedbom i nikad ne bih kupio kartu za tvoj koncert”, dodao je Tajanstveni član žirija sa kojim su se složile Viki i Ana.

“Mislim da je tvoj nastup večeras bio odličan, obzirom da si amater i da je ovo tvoje prvo pojavljivanje u takmičenju. Kada sam te vidjela, ja sam osjetila da ćeš ti postići nešto u životu. Doduše, moram da primjetim da izgledaš kao da si popio neki lijek za smirenje”, prokomentarisala je Karleuša.

Zašto je Bosanac rekao da je Tajanstveni prosječan pjevač i zbog čega je Aca Lukas “zaprijetio” skrivenom da će mu doći “gore”, pogledajte u video snimku.