Bišćanka Ema Bajrić apsolutna vladarica starog kontinenta !

24h.ba

Bišćanka Ema Bajrić članica KBS FAVORIT BH nakon što je prije nekoliko mjeseci u sklopu kickboxing reprezentacije BiH osvojila zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u Skoplju potvrdila je dominaciju u svojoj kategoriji (-60 kg) i na Europskom kupu u Karlovcu osvojivši najsjajnije odličje, saznaje 24h.ba

Ema je prvi borac u istoriji grada na Uni koji je osvojio Europsko zlato i jedina u BiH koja je uspjela objediniti titule pobjednika Europskog prvenstva i Europskog kupa.

Pored Eme u Karlovcu je nastupio i njen klupski kolega Rasim Alunović kojem je ovo bio prvi nastup u seniorskoj konkurenciji. Rasim je osvojio srebreno odličje i svojim nastupima pokazao da je borac čije vrijeme tek dolazi.

19-ogodišnji Bišćanin je u polufinalnom meču bio dominantan nad Igorom Popovićem iz Srbije dok je u finalu u odličnom meču protiv Ukrajinca Syrotenko Andria izgubio podjeljenom sudijskom odlukom 2:1. Ukrajina je na ovom Europskom kupu nastupila sa reprezentacijom a Rasimov protivnik je prije finala deklasirao borce iz Hrvatske i Poljske.

Na Europskom kupu u Karlovcu je nastupilo 1866 takmičara iz 28 zemalja.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...