Sinoć je u Cazinu održan koncert podrške finalistkinji „Zvezda Granda“ Đuli Drini, dok je sa njom nastupio i njen mentor Dragan Stojković Bosanac.

Više od 15.000 ljudi uživalo je u višečasovnom nastupu mlade Đule koja je oduševila sugrađane. Potpuni delirijum dogodio se kada je ona zapevala pesme Šemse Suljaković koje je inače najčešće pevala i tokom takmičenja.

Sam početak koncerta bio je posebno emotivan, naime momenat koji je raznežioo sve dogodio se kada je na scenu sa harmonikom izašao Đulin mentor Dragan Stojković Bosanac i zasvirao čuvenu sevdalinku „Hej Munira“.

Pored mentora, muzička pratnja našoj finalistkinji bio je njen otac, inače poznati muzičar u Bosni i Hercegovini, ali i mlađi brat koji svira klarinet.

Koncert je završen ovacijama publike, a Grand vam donosi sve detalje, pa video sa nastupa u Cazinu pogledajte na početku teksta.

Podsetimo, Đula je uspela da se plasira u veliko finale „Zvezda Granda“ koje je na programu u subotu 8. juna.

Nakon proglašenja, ona je završila u suzama, dok je njen mentor istakao da je ponosan na to kako se Đula predstavila u takmičenju.

-Stvarno mi je drago, ne znam kako se osećam. Samo sam o porodici razmišljala dok sam bila na sceni i to mi je dalo snagu. Tata mi je pre nastupa rekao ‘Samo u glavu’ i tako je i bilo, on mi je dao super savet- rekla je Đula sa suzama nakon prolaska u finale.

Izvor: GN