Tim stručnjaka sa kojima sarađuje Happy televizija, i produkcija rijalitija „Parovi“ ocjenili su da učesnik Omer Nadarević mora da napusti šou.

U emisiji „Parovi na vrućoj stolici“, Omer Nadarević, poznatiji kao Omčo Bosanac prvi put je otvorio dušu i ispričao detalje svoje tužne životne priče. Učesnici „Parova“, prije svega, Dalila Mujić, nisu ga ozbiljno shvatili i on je bukvalno doživio nervni slom.

 -Majka mi boluje od osteosarkoma – rekao je Omčo, objašnjavajući da se njegovoj majci zbog ove vrste karcinoma otkidaju dijelovi ruke, kostiju.

– Ocu redovno mijenjam kateter, dobro sam upućen šta je braunila, preko koje prima infuziju. Nisam došao ovdje po milostinju, želim da zasmijavam narod, moji klipovi imaju milione pregleda. Ja zasmijavam druge, a iznutra sam uplakan, tužan.

Zatim je pričao o svojoj ženi, koja ga je napustila, opisujući detalje prevare i plačući zbog svega.

-Zatekao sam je sa bratom od strica – priznao je Omčo.

– Volim je i dalje, ja nju volim, bez obzira što mi je sve to uradila. Imam dijete sa njom. Divno dijete. Ona ne želi mene, moje roditelje. A ja nju volim.

Svi učesnici rijaltiija „Parovi“ su plakali dok je on pričao, jer težu priču do sada nisu čuli u vili. Nadarević je, kažu, prvi put do detalja iskreno ispričao sve što ga je mučilo pred milionima gledalaca, telefoni Happy televizije su se usijali, Youtube je bio pun komentara podrške, ali Omči je pozlilo i one je zatražio da razgovara sa stručnjakom.

– Nisam nista slagao – rekao je Omco .

– Radim stvari u trenutku, ne razmisljam. Ni kad pravim klipove, ne razmšljam o posljedicama. U mojoj kući je bilo mnogo tableta, mogao sam odjednom 200 da popijem.

– Imam pravo da ne verujem u njegovu priču i da izmišlja, može da priča šta hoće, može da priča i da hoće da se ubije, nek uzme, nek popije after sejv ako hoće – dobacivala je Dalila Mujić. – On je folirant.

Ovi njeni komentari su kod Omče izazvali reakciju da se potpuno povuče u sebe i ni sa kim ne razgovara. Ubrzo je stigao tim stručnjaka, koji su sa njim razgovarali i utvrdili da ne može više da boravi u zatvorenom prostoru, već mora da bude pod medicinskim nadzorom.

Neke dijelove njegove ispovjesti smo sinoć prenosili uživo preko naše Facebook stranice pa pogledajte: