EKSKLUZIV | Džavid Ljubovci: Ja najbolje znam kako mi je, pomogao sam koliko sam mogao

avaz.ba
Donna Ares je prije desetak dana na svom Instagram profilu objavila da se razvodi od supruga Džavida Ljubovcija, a ova vijest izazvala je veliko zanimanje javnosti u našoj zemlji i regionu.

Donna Ares je prije desetak dana na svom Instagram profilu objavila da se razvodi od supruga Džavida Ljubovcija, a ova vijest izazvala je veliko zanimanje javnosti u našoj zemlji i regionu.

– Gotovo je i nije mi žao! Gdje nema povjerenja, tu nema ničega!!! Nikada! Zbogom, hej, hej… Zbogom zauvijek – napisala je Donna Ares, nakon čega su uslijedili komentari njenih prijatelja.

Donna Ares se od 2014. godine bori s rakom grlića maternice, a u teškom periodu, kako je često i sama isticila, velika podrška bio joj je Džavid.

Čovjek sam

Nakon neočekivane objave na Instagramu, ni Donna ni Džavid nisu govorili za medije, potpuno su se izolirali od javnosti. Sve do jučer, kada je Ljubovci odlučio ekskluzivno progovoriti za „Dnevni avaz“.

Kako nam je kazao, imao je „na stotine“ poziva novinara iz cijele bivše Jugoslavije, svi su željeli znati šta se zaista dogodilo između Donne i njega. Naš poziv Džavida je zatekao u Sarajevu, gdje radi aranžmane pjesama u produkcijskoj kući „Sani Records Multimedia“. Otkrio nam je da se poslom bori protiv svega što mu se dešavalo u proteklom periodu.

– Ja najbolje znam kako mi je, sve što čovjeka zadesi mora prihvatiti ako hoće da opstane. Uradio sam najbolje što je bilo u mojoj moći, pomogao sam koliko sam mogao. Poslom se borim protiv svega što se dešava, bolje rečeno to je nešto što čovjeka prazni – govori nam Ljubovci.

Nesuglasice između njih dvoje, prema njegovim riječima, traju već duže vremena. Ipak, iako je došlo do razlaza, komunikacija između njih dvoje nije u potpunosti prekinuta.

– S Donnom sam i dalje u kontaktu, štaviše, svaki dan se čujemo. Uvijek sam uz nju, bio sam joj podrška. Već neko vrijeme ona boravi u rodnom Bihaću, išao sam i da je posjetim. Na prvom mjestu sam čovjek, pa onda sve ostalo – iskren je Ljubovci.

Neželjene reakcije

O pjevačicinom zdravstvenom stanju ne želi govoriti jer, kako kaže, nema pravo na to.

– Ne bih da pričam da ne bih izazvao neželjene reakcije i pitanje zašto govorim o njoj. Moralno s moje strane je ne pričati o ženi koja je bolesna, ma šta se dešavalo, meni je puno lakše nego njoj. Nismo u istoj poziciji nikako, da je neko drugi u pitanju ko je ravnopravan, mogao bih govoriti i prozivati je čak, a u ovom slučaju ne želim i ne mogu sebi to dozvoliti – poručuje Ljubovci.

Morao sam krenuti dalje 

Džavid Ljubovci okupiran je poslom. Kako kaže, morao je krenuti dalje i nečim se zabaviti.

– U Danskoj sam pokrenuo firmu, a baza je u Sarajevu. Zanimljivo je to da sam u posljednje vrijeme uradio nekoliko pjesama, ali ne bih da spominjem za koga. Znate kako to ide, uvijek se nešto izjalovi kada se puno priča, zato se vodim time da je bolje djelima pokazati nego pričati. Pjesme radim u Sarajevu, a ima naznaka da ću i za Dance producirati nešto – kaže Ljubovci.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...