Gradonačelnik Bihaća u posjeti Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu (FOTO)

biscani.net
Aerodrom Nikola Tesla posjetio je danas gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić i sa v.d. generalnim direktorom Aerodroma Nikola Tesla Sašom Vlaisavljevićem razgovarao o mogućnostima saradnje. Tom prilikom obišao je renovirani Terminal 1, restaurirani mural Zuke Džumhura, novu terminalnu zonu, T2B i izložbu povodom 55 godina od osnivanja Aerodroma Nikola Tesla.

Gradonačelnik Fazlić i v.d. generalnog direktora Vlaisavljević razgovarali su o konsultacijama koje stručne službe beogradskog Aerodroma mogu pružiti svojim kolegama iz Bihaća prilikom izgradnje aerodroma u ovom gradu. Razgovori su se vodili i o mogućnostima saradnje u oblasti turizma.

Saša Vlaisavljević, v. d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla predložio je gradonačelniku Bihaća da razmotre mogućnosti učešća grada Bihaća na Sajmu turizma koji će biti održan sljedeće godine u Beogradu a sa ciljem prezentacije turističkih kapaciteta te regije, s naglaskom na turističke potencijale rijeke Une.

Aerodrom Nikola Tesla u proteklih nekoliko godina, značajno je unaprijedio saradnju sa aerodromima u državi i okruženju, kako bi na taj način dodatno unapredio razvoj avio-saobraćaja u regionu.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...