Humani gest Redže Džakulića: Poklanja 3000 komada crijepa onima čije su kuće oštećene u olujnom nevremenu koje je pogodilo Krajinu (FOTO)

usn.ba
Snažano nevrijeme koje je proteklih dana pogodilo Unsko-sanski kanton uzrokovalo je mnogobrojnim građanima probleme. Od požara na kućama i dimnjacima, rušenja stabala i krovnih konstrukcija, do smrtnog slučaja koji je jučer zadesio Cazin.

Naime, pedesetdevetogodišnji Redžo Malić iz cazinskog naselja Stijena smrtno je stradao jučer popodne nakon pada sa krova kuće.

Međutim, pozitivna vijest koju donosimo iz naselja Podgredini, grad Cazin, je humani čovjek koji se zove Redžo Džakulića. Naime, Džakulić je odlučio pokloniti crijep onima čije su kuće oštećene u olujnom nevremnu koje je ovih dana pogodilo Krajinu.

– Poklanjam 3000 komada korištenog crijepa ljudima koji su pretrpili štetu na kućama i objektima. Crijep se nalazi u Podgredini. Ako ko nema prevoz ima ii dostavu od mene. Pa koliko kome treba. Javiti se u pp ili na br 061 921 801, objavio je Džakulić na društvenim mrežama.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...