Kada će biti poznato novo rukovodstvo GO SDA Bihać: Termin izbora još nepoznat, bitni članovi izlaze iz stranke? (VIDEO)

usn.ba

GO SDA Bihać od lokalnih izbora nema organe stranke, podsjećamo tada je posljednji predsjednik GO SDA Bihać nakon lokalnih izbora podnio ostavku na mjesto predsjednika.

Nakon njega, imenovano je povjereništvo na čijem čelu je Hadis Jusić poraženi kandidat za gradonačelnika Bihaća. Prema informacijama koje je povjerenik iznio na press konferenciji, unutarstranački izbori su trebali biti održani kad i u OO SDA Ključ, međutim, zbog izbora u MZ u Bihaću, izbori u SDA Bihać su prolongirani.

U izjavi, koju možete pogledati u video prilogu dostupnom na službenim stranicama SDA Bihać, predsjednik povjereništva Jusić 02. februara, na pitanje novinara, jasno kaže da će se termin znati “za vikend koji je ispred njih”.

Posted by SDA Bihać on Friday, 2 February 2018

U trenucima pisanja ovog članka, 06. marta, javnosti još nije poznat termin održavanja izbora u GO SDA Bihać. Istovremeno, mediji su prije nekoliko dana objavili da SDA Bihać iz svojih redova gubi članove koji su imali najviše povjerenja građana na proteklim izborima. Nijaz Malkoč je prima pisanju pojedinih medija na izlaznim vratim, ili je već podnio ostavku. Zbog čega se odlaže termin izbora rukovodstva GO SDA Bihać, pobjedničke stranke na posljednjim izborima u Bihaću, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...