Naš Džanan Musa 14 poena protiv KK Budućnost (VIDEO)

klix.ba
Ekipa Budućnosti pobijedila je Cedevitu na gostujućem terenu rezultatom 78:75 u meču 2. kola TOP 16 faze Eurokupa. Domaća ekipa puno bolje je otvorila susret i već nakon prvih deset minuta imali su prednost od osam poena razlike, a sredinom druge četvrtine Cedevita je kontrolisala dvocifrenu prednost da bi se na poluvrijeme otišlo s prednošću od devet poena razlike. Ključni period meča odigrao se u na kraju treće četvrtine kada je Budućnost prvo anulirala, a zatim i preuzela prednost te je u posljednju dionicu ušla sa sedam poena prednosti. Do kraja susreta gosti iz Crne Gore kontrolisali su prednost i na kraju upisali veoma važnu pobjedu. U domaćoj ekipi Andrija Stipanović postigao je 13 poena, a najefikasniji košarkaš Cedevite bio je Džanan Musa koji je ubacio 14 poena. U gostujućoj ekipi Nemanja Gordić postigao je 18 poena.

Ekipa Budućnosti pobijedila je Cedevitu na gostujućem terenu rezultatom 78:75 u meču 2. kola TOP 16 faze Eurokupa.

Domaća ekipa puno bolje je otvorila susret i već nakon prvih deset minuta imali su prednost od osam poena razlike, a sredinom druge četvrtine Cedevita je kontrolisala dvocifrenu prednost da bi se na poluvrijeme otišlo s prednošću od devet poena razlike.

Ključni period meča odigrao se u na kraju treće četvrtine kada je Budućnost prvo anulirala, a zatim i preuzela prednost te je u posljednju dionicu ušla sa sedam poena prednosti.

Do kraja susreta gosti iz Crne Gore kontrolisali su prednost i na kraju upisali veoma važnu pobjedu.

U domaćoj ekipi Andrija Stipanović postigao je 13 poena, a najefikasniji košarkaš Cedevite bio je Džanan Musa koji je ubacio 14 poena. U gostujućoj ekipi Nemanja Gordić postigao je 18 poena.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...