U Tešnju je održano Državno prvenstvo u disciplini Low Kick na kojem je učešće uzeo i bihaćki klub “Favorit BH” na kojem su osvojili 5 medalja i pehar za najbolju seniorku.

Zlatne medalje:
Sejla Oraščanin, Ajla Vojić, Rasim Alunović (seniori A klasa) i Almir Mujagić (mlađi junior),

Srebro je pripalo Hassanu Selimoviću koji je u svom debitantskom meču pokazao izuzetnu srčanost i da je zasigurno talenat čije vrijeme tek dolazi.

Bez medalje je ostao Ahmed Karabegović kojem je ovo takođe prvi nastup ali je isti bio na visini zadatka u meču sa puno iskusnijim protivnikom.

“Ono na što smo posebno ponosni i po čemu ćemo pamtiti ovaj šampionat je klasični nokaut našeg Almira Mujagića koji je atraktivnim high kickom ostavio bez daha sve prisutne u dvorani, i osvajanje laskave titule najbolje takmičarke na turniru Šejle Oraščanin…”, kazali su iz ovog kluba.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.