Aleksandra Prijović ove godine ispisala je historiju muzičke scene i obaranjem rekorda zadala domaći zadatak svim pjevačima. Osim punih Arena o kojima se pričalo u cijelom regionu, jedna od glavnih tema bili i njeni stajlinzi koje je nosila na turneji „Od istoka do zapada“.

Kako se u medijima nagađalo o njenim besprijekornim haljinama i odijelima koje je nosila na koncertima, jedan sako je navodno koštao 16.000 eura. Aleksandra Prijović je otkrila zašto se odlučila za provjerenu modnu formulu koju potpisuje najskljuplja modna kuća Aleksandar Mekvin.

– Ja sam uvijek u svoju karijeru ulagala koliko sam u tom trenutku to mogla. Hvala Bogu sada sam u prilici da zaista uložim i mislim da je ovo trenutak kada ne treba da gledam, jer nikad nisam gledala koliko ću koliko ću zaraditi i kako će to da izgleda. Kada je moj stajling i izgled u pitanju, uložila sam koliko god sam mogla i sve što je moja stilistkinja smatrala da treba da uložim i zamislila kako treba da izgledam, ja sam rekla ok – rekla je Aleksandra i dodala.

– Uvijek sve to prepustim onima koji se bolje razumiju. Hvala Bogu, imam priliku i ljude oko sebe koji se razumiju u ono što rade i ja učim od njih. Nikad se ne miješam se u njihov posao i vjerujem im. Pokazali su da ono što rade je na vrhunskom nivou.

Budući da je posljednjih mjeseci bila glavna tema u medijima, da se čak polemisalo o fenomenu njenog uspjeha, zanimalo nas je i da li je ovih dana lako biti Aleksandra Prijović.

– Naravno da je lako i jako je lijepo kada možeš da uživaš u onome što radiš. Volim svoj posao, ne postoji ništa ljepše nego kada nešto o čemu maštaš se i ostvari – odgovorila je Prija.

O svom nevjerovatnom uspjehu i dalje govori skromno, a na pitanje da li postoji neka tajna odgovorila je:

– Nikakva tajna. Svi me to pitaju i kažu da sam fenomen. Ovo je nešto što sam ja gradila godinama, a vjerujem u sudbinu i vjerujem kada neko srcem rade i kada ulaže i daje svoj maksimum, publika to prepoznaje. Sreća je veliki faktor, a ja sam imala sreće u životu i kada se kockice slože, desi se ovo. Jeste da je veliko iznenađenje za sve. Moj prijatelj Dragan Brajović Braja je rekao jednu stvar koja je istinita. Znate kada da se dešava nešto preko noći, e naša noć je trajala osam godina, zapravo 14. Velike stvari se ne dešavaju preko noći. Svakako da je ova godina bila nevjerovatna, imala sam sreću, sve se namjestilo, sve su se kockice posložile. Opet moram reći da koliko god da smo svi vjerovali u ono što radimo, niko nije mogao da očekuje da će se desiti ovako nešto lijepo.

(express/grand)